Geniet van 5% korting via onze website met de code :

Ontdek alle eigendommen

Uw vakantie in België, in de ongelooflijke Belgische Ardennen

Holidays Ardenne laat u kennismaken met enkele niet te missen locaties en biedt er een ruime keuze aan karaktervolle woningen

Een ruime keuze aan bestemmingen, overal in de Ardennen

Onze vakantiewoningen zijn verspreid over een groot aantal gemeenten, elk met hun eigen geschiedenis en activiteitenaanbod. Neem de tijd om te grasduinen in de onderstaande lijst met gemeenten.

Holidays Ardenne, locations de villas, d'appartement et de maisons à Manhay.
Verhuur van villa's, appartementen en huizen in Manhay

Manhay

Manhay bestaat uit een vijftiental pittoreske dorpjes waar landbouw, bosbouw en ambachtelijke activiteiten de hoofdbezigheden zijn. De gemeente ligt op de noordelijke flank van de Baraque de Fraiture en biedt de bezoeker: de opmerkelijke kerk van Dochamps, de natuurlijke site van Roche-à-Frêne en het didactisch parcours van Forge à l’Aplez.

Onze eigendommen in Manhay

Durbuy

De gemeente Durbuy is een belangrijk toeristisch centrum in Wallonië. Deze trekpleister in de provincie Luxemburg staat bekend om zijn gevarieerde aanbod van accommodatie, gastronomie, culturele en sportieve activiteiten. Een hotel, een vakantiehuisje, een trip met het gezin, vrienden of collega's... Het wordt vast een geweldig verblijf!

Onze eigendommen in Durbuy
Holidays Ardenne, locations de villas, d'appartement et de maisons à Durbuy.
Verhuur van villa's, appartementen en huizen in Durbuy
Holidays Ardenne, locations de villas, d'appartement et de maisons à Hotton.
Verhuur van villa's, appartementen en huizen in Hotton

Hotton

Hotton is een beruchte strategische site. Van oost naar west wordt ze over ongeveer 10 km door de Ourthe doorkruist. Vertrek bij de kerk met het beroemde orgel om de streek van Hotton te verkennen, de grotten, het gemeentelijk park, de kiosk, het vaak zeer levendige île de l’Oneux, de molen van Faber, de Britse begraafplaats en nog veel meer ...

Onze eigendommen in Hotton

Erezée

In het noorden van de provincie Luxemburg, op slechts enkele kilometers van toeristische centra zoals Durbuy, La Roche, Hotton of Baraque de Fraiture, is Erezée een gemeente met karakter. Het is een ideale toeristische bestemming voor liefhebbers van de Ardennen. Een uitvalsbasis voor uitstapjes naar typische dorpjes, lokale producenten en boswandelingen.

Onze eigendommen in Erezée
Holidays Ardenne, locations de villas, d'appartement et de maisons à Erezée.
Verhuur van villa's, appartementen en huizen in Erezée
Holidays Ardenne, locations de villas, d'appartement et de maisons à Somme-Leuze.
Verhuur van villa's, appartementen en huizen in Somme-Leuze

Somme-Leuze

Somme-Leuze, gelegen in de provincie Namen op de grens van de provincies Luik en Luxemburg, is in de ogen van velen een levendige en aangename gemeente. Het grondgebied strekt zich uit over zo’n 9.500 hectare bos, wouden en weiden.

Onze eigendommen in Somme-Leuze

Marche-en-Famenne

Valt u voor de charme van een stad die opvallend is gerenoveerd met respect voor de stille getuigen uit het verleden en de 19e-eeuwse architecturale sfeer? Zet dan koers naar Marche-en-Famenne. U zal niet teleurgesteld zijn!

Onze eigendommen in Marche-en-Famenne
Holidays Ardenne, locations de villas, d'appartement et de maisons à Marche En Famenne.
Verhuur van villa's, appartementen en huizen in Marche En Famenne
Holidays Ardenne, locations de villas, d'appartement et de maisons à Lierneux.
Verhuur van villa's, appartementen en huizen in Lierneux

Lierneux

In het hart van de Haute Ardenne strekt de gemeente Lierneux zich uit over 92 km², tussen bossen, weiden en de belangrijkste rivier, de Lienne. Haar troeven en landelijke karakter creëren een aangename leefomgeving voor haar inwoners en bezoekers. Lierneux staat ook bekend om zijn ski- en langlaufpistes.

Onze eigendommen in Lierneux

Ferrières

Met een zeldzame landschapsrijkdom, dankzij de bijzondere geografische ligging, is Ferrières verfraaid met kwaliteitsarchitectuur waar kastelen, karakteristieke boerderijen en musea de authenticiteit helpen te behouden. Bovendien heeft Ferrières een ambachtelijk park van 15 ha., Ideaal gelegen aan de rand van de autosnelweg E25 en de nationale 66 en 30.

Onze eigendommen in Ferrières
Holidays Ardenne, locations de villas, d'appartement et de maisons à Ferrières.
Verhuur van villa's, appartementen en huizen in Ferrières
Holidays Ardenne, locations de villas, d'appartement et de maisons à Ferrières.
Verhuur van villa's, appartementen en huizen in Ferrières

Saint-Hubert

Saint-Hubert is een belangrijk toeristisch centrum van de Ardennen. De stad geniet van een vaste bosrijke omgeving, verdeeld tussen bezittingen, privé, gemeentelijk, provinciaal, regionaal en koninklijk.

Onze eigendommen in Saint-Hubert

Vielsalm

Vielsalm is een land van hout, steen en water, met prachtige landschappen en een gevarieerde natuur: de vennen van het plateau des Tailles, het Grand Bois de Bêchefa, de moerassen van Commanster, het prachtige uitzicht vanaf de Bec du Corbeau, het meer van Doyards of de brede valleien van Grand-Halleux en Petit-Thier In zijn 23 dorpen en gehuchten ontdekt u een bebouwing die de schist, arkose en leisteen in de kijker zet. Vielsalm biedt u sport- en ontspanningsmogelijkheden, populaire en feestelijke evenementen en een warm onthaal in zijn hotels, restaurants, vakantiedorpen, winkels, landelijke gîtes en campings.

Onze eigendommen in Vielsalm
Holidays Ardenne, locations de villas, d'appartement et de maisons à Vielsalm.
Verhuur van villa's, appartementen en huizen in Vielsalm

Ontdek onze bestemmingen op de kaart

Holidays Ardenne, locations de villas, d'appartement et de maisons en Ardenne. Verhuur van villa's, appartementen en huizen in de Ardennen

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Volg onze sociale netwerken

© Holidays Ardenne 2020 | Juridische kennisgeving | Voorwaarden | Website by Storiastart